Kaiser Anaheim Medical Center slog med $50.000 statslige bøde Over patientens død

OC Weekly|

“Hospitalet mislykkedes at sikre arbejdsmiljøet for en patient, når det ikke fulgte politikker og procedurer for sikker distribution og administration af medicin,” annonceret CDPH. Boring ned længere ind i sætningen mangler, opdager man af tidspunktet for administration af blodfortyndende medicin for en patient, der nødvendigt duppes blodpropper opløses eller formindskes, ikke følge at stoffet producenten retningslinjer. Den uidentificerede patient, der havde lidt et slagtilfælde, været indlagt på Kaiser’s Irvine hospital og derefter overført til Anaheim, i sidste ende hemorrhaged og døde. Kaiser fik 10 dage til at appellere CDPH, som var en af 10, som udstedes til otte Californien hospitaler i sidste uge. (Total bøder: $775,000.) Ingen af de andre hospitaler var i Orange County, men CDPH havde tidligere disciplineret disse lokale faciliteter i år: Fountain Valley Medical Center og UCI Medical Center i Orange (bøde $75.000 hver) og Garden Grove Medical Center og St. Joseph Hospital af Orange ($50.000 hver).

Kost Doc Medical vægttab programmer annoncerer specialiserede sukker Cravers kost planer sigter mod at hjælpe amerikanerne tabe sig hurtigt og overvinde deres sukker afhængighed – Yahoo Finance

Patienter vil tale direkte til en hurtig vægt tab professional, komplet en sundhed spørgeskema og Planlæg en one-on-one online rådføre sig med en af kost Doc højt uddannede læger. Under denne indledende consult, vil lægen gennemgå hele systemet til at afdække alle metaboliske eller livsstilsændringer eller hormonelle ubalancer, der kan forårsage vægtstigning eller forhindre vægttab. Også under consult, vil lægen gøre henstillinger, herunder eksklusive recept hormon behandlinger og fedt accelererende kost piller, der fungerer upåklageligt med sukker Cravers kost. Hvis lægen vurderer, at patienten faktisk har en afhængighed af sukkerholdige fødevarer, kan de omfatte naturlig, recept safran ekstrakt, første behandling kendt til effektivt løfte spiritus og genoplive humør mens man lærer at bryde sukker afhængighed. Den nye sukker Cravers kost erstatter høj kulhydrat, sukkerholdige fødevarer med sunde og lækre måltid planer, recept hormon behandlinger og kosttilskud, som undertrykker appetitten og reducere og endda fjerne sukker afhængighed og cravings.

I-40 øst lukket som medicinsk helikopter lander

Varslings embedsmænd siger, at en voksen brænde offer var ved at blive fløjet til hospitalet. Embedsmænd siger, at brænde offer lå udenfor på jorden, når alarmcentralen ankom. Hurtige Klik politi: Forkert-vejs driver på rute 22 smækket ind i 4 biler, 5 personer såret på dette punkt, brænde offer synes at være den eneste person kvæstet i ilden. Embedsmænd siger, at ilden var indeholdt til en første sal soveværelse. Stat politiet brand Marshall kaldes at undersøge årsagen til branden. 69 nyheder har en besætning på scenen. Ophold med 69 nyheder og WFMZ.com for opdateringer efterhånden som de bliver tilgængelige.

Medicinsk helikopter kaldet for brænde offer i Berks County | Regional: Berks – hjem

Østgående Interstate 40 blev lukket mandag morgen på m markør 131 så en medicinsk helikopter kunne lande på scenen af et vrag, myndigheder sagde. Mile markør 131 er i søen Conway området lige syd for Conway. Arkansas State Police sagde styrtet skete kort før 08: 00 Klokken 8:45, vraget var blevet ryddet og banerne genåbnet, men trafikken forblev langsomt på grund af udrykningskøretøj på skulderen.</p

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s